„Берое” се раздели с шестима футболисти

18:41, 31 май 16 / Спорт 25 621 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старозагорският футболен клуб „Берое”, който спечели бронзовите медали от първенството,  се раздели с шест души от настоящия състав, чиито договори изтекоха, съобщиха от ръководството на клуба. Това са: Георги Андонов, Елиаш Да Силва, Владимир Зафиров, Исмаил Иса, Игор Джоман и Илко Пиргов.

От клуба уточняват, че ръководството е предложило нов договор на Елиаш, но бразилецът е избра да продължи кариерата си в друг старозагорски отбор.

„ПФК „Берое“ благодари на всички тези играчи за всеотдайността и професионализма. Благодарим за страхотните успехи, които постигнахте с „Берое“! Вие записахте имената си със златни букви в историята на клуба и ще останете в нашите сърца! Благодарим ви за всичко!”, се казва в съобщението.

Както е известно по-рано през месеца от „Берое” бяха освободени Георги Сърмов и Бенджамин Морел.

Удължени са договорите на Евертон Джилио – Том и Педро Маркеш, които ще продължат да носят зелената фланелка и през следващия сезон. Том дойде в „Берое“ в началото на сезон 2015/16 г. и записа участие в 29 мача от изминалата кампания, в които реализира едно попадение. Педро Маркеш стана част от отбора след началото на последния полусезон и записа участие 4 срещи. И двамата са бронзови медалисти с отбора на „Берое“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама