Опитаха да откраднат "БМВ"-та в Русе

13:19, 29 юни 16 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера рано сутринта в Първо РУ– Русе е получен сигнал, че за времето от 19.00 часа на 27 юни до 06.40 часа на следващия ден неизвестен извършител, чрез използване на техническо средство и повреждане ключалката на предната лява врата, е направил опит да отнеме лек автомобил "БМВ" с русенска регистрация, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Колата е била паркирана в Русе на бул. "Фердинанд". На място е извършен оглед от дежурна оперативна група, при който не са намерени дактилоскопни следи. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера сутринта в Първо РУ е подаден сигнал от 38-годишен русенец, че за времето от 21.45 часа на 27 юни до 09.00 часа на следващия ден е направен опит за кражба на лек автомобил "БМВ", паркиран в Русе на ул."Чавдар войвода".

Автомобилът е намерен с липсваща ключалка и извадени кабели за захранването на борд- компютъра. От автомобила, който е бил снабден с имобилайзер, няма извършена кражба на вещи. При извършения оглед на местопроизшествието не са намерени и иззети следи. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама