Каварна вече очаква изпълнителите и феновете за рок феста

19:18, 30 юни 16 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На стадион „Калиакра” трескаво върви подготовката за „Каварна Рок Фест 2016“, който ще се проведе на 2 и 3 юли, съобщи кметът на морската община Нина Ставрева.

Всички, които са закупили билети или са подменили закупени „на зелено” билети, от 12 часа на 1 юли ще могат да подменят билетите и поканите с гривни, които ще им дават възможност за достъп до стадиона.

Тази седмица цената на билет за един ден е 65 лв., а за двeте вечери - 109 лева.

Още на първи юли най-нетърпеливите фенове на тежката музика могат да разпънат палатките си на определените от Община Каварна предлагат две къмпинг зони, които са с всички необходими удобства в тях.

Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 часа, а първата група излиза на сцената в 17 часа. Вече са потвърдени редът и часовете на излизане на бандите:

На 2 юли (събота) E-an-na – 17.00 ч., Odd Crew – 17.50 ч., Varg – 18.50 ч., Therion – 20.10 ч., Axel Rudi Pell – 21.55 ч.

На 3 юли (неделя) - Tiarra – 17.00 ч., Last Hope – 17.50 ч., Myrath – 18.50 ч., Soilwork – 20.10 ч., Avantasia – 21.55 ч. Продажбата на билети от касата на място ще започне на 1 юли на обяд.

Организаторите съобщават, че повечето от групите, които ще гледаме на рок феста на 2 и 3 юли, ще раздават автографи на българските си фенове от 14.45 ч.до 16.00 часа на входа на стадиона. На същото място почитателите на Axel Rudi Pell ще могат да се сдобият с безценния му подпис след изявата му на 2 юли от 24 часа.

Помислено е и за почитателите на футбола, които няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Те ще бъдат съпричастни към случващото се във Франция благодарение на екраните, които ще бъдат разположени на ключови места.

Зрителите под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-con…) може да бъде свалена декларацията за придружител. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на стадион “Калиакра”. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама