Певецът Миро се ожени за дългогодишната си приятелка Ели

17:01, 30 авг 16 25 1543 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Един от най-успешните ни певци Мирослав Костадинов-Миро публикува в профила си във фейсбук снимка от сватбата си в неделя. Към снимката той написа: "Този кадър е за Вас, с Благодарност за добрите думи и пожелания! Бъдете благословени! Е&М Костадинови"

Певецът от Добрич сключи брак на остров Корфу с приятелката си Ели, с която са заедно от 11 години. Малко след това той обяви новината в профила си във фейсбук с цитат от Библията "Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада!" Публикува и колаж, на който са изписани първите букви от малките имена на него и половинката му с допълнение “Горчиво” и датата 28 август 2016 г.



Мирослав Костадинов е роден на 10 март 1976 г. в Добрич. На 8-годишна възраст взема участие в мюзикъла „Росица и вълка“ на Парашкев Хаджиев и завършва основното си образование в ОУ „Христо Ботев“. 14-годишен решава да учи в Хуманитарната гимназия. През същата година – 1991 е открит от търсача на таланти Георги Сарандев и започва победното му шествие по фестивали.

През 1995 г. печели безапелационно фестивал „Откритие“. Годината му носи и влизане в топ 3 на „Златния Орфей“ и става представител на България на фестивала Памукале в Турция. Гост е на The Voice of Asia заедно с Corona и Белинда Карлайл в Казахстан. През 1997 г. печели „Дебют“ на Първите Музикални Награди на България. Излизайки от казармата, Миро се мести да живее в столицата София и пише музика за други изпълнители.

До 18-ата си година печели всички престижни национални музикални фестивали и редица международни. През 2000 година заедно с Галина Курдова създават Каризма. Само за една година Каризма се превръща в най-популярното име в България и печелят над 50 отличия. Седем години по-късно се разделят, оставяйки зад гърба си един-единствен албум – „Еклисиаст“ и серия от номер 1 сингли – „Рискувам да те имам“, „Колко ми липсваш“, „Ще избягам ли от теб“, „Минаваш през мен“ и др. През 2008 г. Миро стартира солова кариера с албума „Омиротворен“, който се превръща в един от най-продаваните в българската музикална история.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама