Започва реконструкция на канализацията в Долни чифлик

19:21, 28 сеп 16 25 1872 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Реконструкция на канализационната мрежа ще стартира в Долни чифлик. Строително-монтажните работи ще се изпълнят на три етапа, като първият от тях се очаква да започне още в началото на октомври.

Договорът за предстоящата реконструкция бе подписан тази седмица от кмета на общината Красимира Анастасова и Стефан Павлов, управител на фирмата изпълнител „Солей 06“ ООД. Проектът „Реконструкция на водопроводна и канализационна система на гр. Долни чифлик към интегрирано управление на водите на гр. Долни чифлик – I етап: Битова канализация с канализационни отклонения“ се финансира с безвъзмездна помощ от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда. Стойността му над 1,8 млн. лв.

Реконструкцията от първия етап обхваща изграждане на нови канализационни клонове по следните улици: ул. „Детелина“; ул. „Божур“; ул. „Тракия“; ул. „5 декември“; ул. „Демокрация“; ул. „Черно море“; ул. „Опълченска“; ул. „Витоша“; ул. „Панагюрище“; ул. „Видин“; ул. „Мусала“; ул. „Осогово“ ; ул. „Люлин“. Общата дължина на проектираната канализация е 3184 метра.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама