Ново попълнение в редиците на Общинския съвет в Ценово

15:57, 29 сеп 16 / Политика 25 634 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Светла Николова от кандидатската листа на БСП е новият член на Общинския съвет в Ценово. Тя влезе на мястото на Енчо Цвятков, на когото бяха предсрочно прекратени правомощията.

Председателят на Общинската избирателна комисия Николай Йорданов съобщи мотивите за рокадата в местния парламент. Енчо Цвятков без уважителни причини не се е явил на три поредни заседания на ОбС, с което е нарушил Закона и Правилника за организация и дейност на Общинския съвет.

След като получи мандата си новият общински съветник подписа клетвения лист и положи клетва под звуците на химна на Република България. Церемонията по встъпването в длъжност се извърши в присъствието на областния управител на доц. д-р Стефко Бурджиев. В словото си той подчерта, че общинските съветници трябва да работят с енергия и ентусиазъм за развитието и просперитета на община Ценово при пълното спазване на закона.

Председателят на местния парламент Галина Георгиева поздрави Светла Николова и връчи таблет с качени докладни записки. Своите поздравления към новия член на ОбС поднесе и кметът на общината д-р Петър Петров.

Общинските съветници единодушно подкрепиха предложението на председателя на Общинския съвет Галина Георгиева за заместник председател да бъде избран Емил Божков. Губернаторът на Русенска област пожела на новия заместник председател на местния парламент в Ценово здраве и сили, за да доведе до успешен завършек всички приети решения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама