Пловдивчани окупираха касите на нов хипермаркет в Пловдив

16:19, 29 сеп 16 25 680 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес в Пловдив беше открит нов хипермаркет от голяма верига, внимателни пловдивчани дочакаха с нетърпение отварянето на вратите. Тълпи от хора обсадиха щандовете.  Специално за откриването бях подготвени много оферти. Най-бързо се разграбваха стоките с намаление. Можеше да се намери акумулаторна бормашина „Bosch” за 79 лв., интериорна врата с каса за 79 лв., моноблок „Видима“ за 99 лв., акумулатори „Bosch” серия S3 от 79 лв.. Мъж напълни път цяла чанка LED крушка V-TAC 7W, защото бяха по 2 лв бройката, което на него му се сторило евтино.



Час преди да касите да заработят беше официалната церемония по откриването и водосвета за здраве. Лентата на обекта прерязаха инж. Иван Тотев, кмет на община Пловдив и Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“.



Потребителите могат да избират от разширен асортимент от над 40 хил. продукта на водещи световни и български производители в различни категории.



За периода на промоцията, клиентите ще могат да се възползват от безплатен транспорт в рамките на града, а за избрани продукти и от изплащане на вноски без оскъпяване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама