Трима пешеходци са пострадали през почивните дни по пътищата на Варна и областта

16:26, 31 окт 16 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима пешеходци са пострадали по пътищата на Варна и областта през почивните дни, съобщиха от областната дирекция на МВР. Един от тях – 19-годишен младеж, е блъснат от неизвестен автомобил около 4 ч. в неделя в с. Ветрино. Пострадалият се движел по пътното платно. Вследствие на инцидента е получил контузни наранявания в областта на гърба. Настанен е за лечение в болница. Няма опасност за живота му.

Мъж на 32 години е бил ударен от „Опел“ около 13,40 ч. в неделя на бул. „Цар Освободител“във Варна. Той е със счупен крак, освободен е за домашно лечение.

С фрактура на носа и контузия на лявото рамо е 81-годишна пешеходка, блъсната от „Мазда“ при движение назад на ул. „Топола“. Инцидентът станал около 11,05 ч. Жената е освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Още трима души са пострадали в катастрофи през почивните дни. Сред тях е 21-годишен пътник във „Фолксваген“, шофиран от 40-годишна жена, която обърнала колата по таван на пътя от Добрич за Варна, след разклона за с. Зорница. Мъжът е с фрактура на дясната ключица, няма опасност за живота му.

Шофьор на „Фолксваген“ е в болница след сблъсък с „Пежо“, чийто шофьор преминал на червен сигнал на светофара на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Струга“. Пострадалият е със счупени ребра, без опасност за живота.

Непълнолетно момче е с контузия на крак след катастрофа, станала вчера на кръстовището на улиците „Юрий Венелин“ и „Патриарх Евтимий“ във Варна. То е било пътник в „Мицубиши“, което не спазило предимството на „БМВ“ и се блъснало в него около 14,40 ч.

Дете е било ударено от „Опел“, докато пресича на пешеходна пътека на кръстовището на улиците „Св. Климент“ и „Хан Аспарух“ в петък. То е с контузии на лявото коляно и лявата ръка.

С контузия на главата е 68-годишен турист от Португалия, пострадал също на пешеходна пътека в петък. Той е бил ударен от „Фолксваген“ с 57-годишна водачка. Няма опасност за живота му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама