Живко Табаков: Аз съм заложил кредита си на доверие, но резултатът зависи от работата на целия РБ

19:15, 31 окт 16 / Политика 25 584 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Аз съм заложил кредита на доверие, който получих по време на местните избори миналата година. Дали това са направили и другите колеги - не знам, но ако не са, ще е жалко, защото общата работа ще определи резултата ни в изборния ден. На парламентарните избори през 2014 г. РБ в областта взе малко над 17 000 гласа. Ръководството на ДБГ ни постави задача да надскочим този резултат на предстоящите президентски избори. За да постигнем това, ние работим ежедневно и до края на тази седмица няма да има населено място, което да не сме посетили, както на територията на общината, така и на цялата област.“

Това каза на пресконференция Живко Табаков, общински съветник от РБ и общински председател на ДБГ-Бургас.

Той напомни, че РБ няма общински съветници във всяка една община, затова голяма част от резултата от областта трябва да бъде постигнат от народния им представител. "За ДБГ със сигурност мога да кажа, че ще има по-добър резултат от този на парламентарните и местните избори", допълни Табаков.

Според областния координатор на ДБГ Стоян Грозев структурите в областта са мотивирани и готови да постигнат по-висок резултат, макар че в общини като Руен и Сунгурларе се работи изключително трудно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама