"Дунав" очаква повече борба и тичане в снега в Благоевград

16:00, 29 ное 16 / Спорт 25 780 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Дунав" гостува на "Пирин" на стадион "Христо Ботев" в Благоевград на 30 ноември, сряда, от 13 ч. Мачът от 16-ия кръг на Първа лига ще бъде излъчен в пряко предаване по "Диема".

"Драконите" отпътуваха рано сутринта и в обедните часове на днешния ден пристигнаха в Благоевград. Програмата им предвижда и тренировка на местна почва въпреки влошените атмосферни условия и по-сериозния снеговалеж там.

Надеждите са дунавци да са успели да се възстановят предвид натоварената програма и дългото пътуване и да покажат на какво са способни в тези условия.

"Времето тук е лошо, има много сняг. При това условие може би няма да има много футбол, а повече борба и тичане. Надявам се, че ще се справим", сподели треньорът Веселин Великов.

За тази среща той и колегите му от щаба на "Дунав" ще могат да разчитат на всички свои футболисти. Няма наказани и контузени, като в игра се очаква да се завърне бранителят Михаил Милчев, който пропусна мача с "Нефтохимик" (3:0) заради червения картон срещу "Верея" (0:1).

Припомняме, че през есента "драконите" победиха "орлетата" с 1:0 на "Лудогорец Арена" с попадение на Юлиан Ненов през първото полувреме.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама