Алармират за проблеми в работата на Община Ветово заради неприети корекции в бюджета

17:49, 30 ное 16 / Политика 25 688 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес общински съветници и партийни фигури изпратиха до медиите две отделни писма, с които предупреждават за проблеми в работата на Община Ветово. Това се случва след заседание на Общински съвет - Ветово, който не успя да приеме предложения за корекция на бюджета. 

Бившият вече общински лидер на ПП АБВ - Ветово Виолета Захариева за пореден път обвини общинарите от ГЕРБ и ДПС в бламиране работата на местния парламент, както и създаване на пречки пред работата на Общината. От името на група граждани, в писмото й се настоява за оставките на председателя на Общински съвет д-р Мехмед Мехмед и на зам. председателя Димитър Денев , съответно от ДПС и ГЕРБ.

От своя страна общински съветници от коалиция "Бъдеще за всички" изпратиха отделно писмо, с което обвиняват ДПС и ГЕРБ в саботаж над работата на Общината заради тяхното решение да не бъде допуснато за разглеждане предложението за корекции в бюджета. Това от своя страна щяло да доведе до спиране на работа на някои от отделите в администрацията. Общинските съветници от коалицията заявяват, че няма да участват в заседанията на местния парламент, и се обявяват за неговото разпускане.

Прилагаме пълния текст на писмата на Виолета Захариева и на коалиция "Бъдеще за всички".

След запитване на Topnovini.bg се оказа, че Виолета Захариева вече не е общински лидер на АБВ - Ветово и предстои нов избор, съобщи Венцислав Великов, областен лидер на партията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама