Алармират за проблеми в работата на Община Ветово заради неприети корекции в бюджета

17:49, 30 ное 16 / Политика 25 210 Topnovini
1
Днес общински съветници и партийни фигури изпратиха до медиите две отделни писма, с които предупреждават за проблеми в работата на Община Ветово. Това се случва след заседание на Общински съвет - Ветово, който не успя да приеме предложения за корекция на бюджета. 

Бившият вече общински лидер на ПП АБВ - Ветово Виолета Захариева за пореден път обвини общинарите от ГЕРБ и ДПС в бламиране работата на местния парламент, както и създаване на пречки пред работата на Общината. От името на група граждани, в писмото й се настоява за оставките на председателя на Общински съвет д-р Мехмед Мехмед и на зам. председателя Димитър Денев , съответно от ДПС и ГЕРБ.

От своя страна общински съветници от коалиция "Бъдеще за всички" изпратиха отделно писмо, с което обвиняват ДПС и ГЕРБ в саботаж над работата на Общината заради тяхното решение да не бъде допуснато за разглеждане предложението за корекции в бюджета. Това от своя страна щяло да доведе до спиране на работа на някои от отделите в администрацията. Общинските съветници от коалицията заявяват, че няма да участват в заседанията на местния парламент, и се обявяват за неговото разпускане.

Прилагаме пълния текст на писмата на Виолета Захариева и на коалиция "Бъдеще за всички".

След запитване на Topnovini.bg се оказа, че Виолета Захариева вече не е общински лидер на АБВ - Ветово и предстои нов избор, съобщи Венцислав Великов, областен лидер на партията.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани