Преподаватели забавляваха студентите си с артистични изпълнения

18:41, 30 ное 16 / Общество 25 146 Topnovini
Доценти и професори от Висшето училище по мениджмънт във Варна забавляваха студентите си с артистични изпълнения на традиционното „Преподавателско парти“. Тази година то се проведе в ресторант „Албена“ в сградата на висшето училище в Добрич и бе под наслов „ВУМ търси талант“.

Проф. Станислав Иванов, един от най-цитираните в света български учени в областта на туризма и зам.-ректор на ВУМ, танцува „Лебедово езеро“. Преподаватели по маркетинг, финанси и икономика играха фолклорни танци пред своите студенти, а лектор по програмиране изпя песен. Част от забавленията за младежите включваха разпознаване на детски снимки, така те имаха възможност да видят преподавателите си по времето, когато са играли на плажа с кофички пясък. Кулминацията на шоуто бе, когато доц. Тодор Радев – ректор на ВУМ, облечен с униформа на чистач, излезе под звуците на песента на Queen “I want to break free”, за да изчисти дансинга, на който студентите да танцуват. Събитието не мина и без актуалното „Манекен чалъндж“, когато всички застинаха в разнообразни позиции.

Всички присъстващи студенти, част от които идващи от държави като Италия, Гърция, Индия, Русия, Франция, Украйна, Сейшели, Танзания, Беларус, Румъния и др., споделят, че не могат да повярват, че преподавателите могат да се забавляват така със своите студенти.„Основната цел на „Преподавателското парти“, организирано от служители и лектори във висшето училище, е да се създаде една по-неформална среда на обучение, което да позволи повишаване на мотивацията за работа и обучение у студентите и състава на ВУМ. Ежегодно организираме тази инициатива, не сме правили обстойно проучване, но може би сме едни от малкото в света, а защо не и единственото висше училище, което организира подобно събитие. Това, че младежите са се забавлявали с тези, които ще ги изпитват в следващите дни, не означава, че няма да се постараят на курсовите си работи или изпитите“, коментираха от ръководството на висшето училище.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани