Преподаватели забавляваха студентите си с артистични изпълнения

18:41, 30 ное 16 25 519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Доценти и професори от Висшето училище по мениджмънт във Варна забавляваха студентите си с артистични изпълнения на традиционното „Преподавателско парти“. Тази година то се проведе в ресторант „Албена“ в сградата на висшето училище в Добрич и бе под наслов „ВУМ търси талант“.

Проф. Станислав Иванов, един от най-цитираните в света български учени в областта на туризма и зам.-ректор на ВУМ, танцува „Лебедово езеро“. Преподаватели по маркетинг, финанси и икономика играха фолклорни танци пред своите студенти, а лектор по програмиране изпя песен. Част от забавленията за младежите включваха разпознаване на детски снимки, така те имаха възможност да видят преподавателите си по времето, когато са играли на плажа с кофички пясък. Кулминацията на шоуто бе, когато доц. Тодор Радев – ректор на ВУМ, облечен с униформа на чистач, излезе под звуците на песента на Queen “I want to break free”, за да изчисти дансинга, на който студентите да танцуват. Събитието не мина и без актуалното „Манекен чалъндж“, когато всички застинаха в разнообразни позиции.

Всички присъстващи студенти, част от които идващи от държави като Италия, Гърция, Индия, Русия, Франция, Украйна, Сейшели, Танзания, Беларус, Румъния и др., споделят, че не могат да повярват, че преподавателите могат да се забавляват така със своите студенти.„Основната цел на „Преподавателското парти“, организирано от служители и лектори във висшето училище, е да се създаде една по-неформална среда на обучение, което да позволи повишаване на мотивацията за работа и обучение у студентите и състава на ВУМ. Ежегодно организираме тази инициатива, не сме правили обстойно проучване, но може би сме едни от малкото в света, а защо не и единственото висше училище, което организира подобно събитие. Това, че младежите са се забавлявали с тези, които ще ги изпитват в следващите дни, не означава, че няма да се постараят на курсовите си работи или изпитите“, коментираха от ръководството на висшето училище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама