Пенсионираха с почести шефа на полицията в Омуртаг

15:51, 30 дек 16 25 1060 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Началникът на Районно управление - Омуртаг гл. инспектор Тодор Хаджийски е награден с „Почетен знак на МВР“-трета степен, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Той е удостоен с високото отличие за продължителна служба, безукорно поведение, постигнати трайни резултати в служебната работа и във връзка с пенсионирането му.

На церемонията, която се проведе в Омуртаг, присъстваха директорът на ОД МВР-Търговище ст. комисар Николай Ненков, цялото ръководство на областната дирекция, колегите му от другите районни управления и служителите от Омуртаг. Гост на събитието бе и районният прокурор Мартин Александров.

Тодор Хаджийски има 33-годишен стаж в системата на МВР, от които над 25 – като началник на Районното управление в Омуртаг. “Да работиш с уважаван човек и ръководител като него е истинска чест и голям шанс. Съвместната ни работа за нас е една незабравима професионална и житейска школа, за която ние винаги ще му бъдем благодарни. Професионалната му компетентност и отдаденост на службата, принципността и обективността, които бяха неизменни негови критерии при вземане на управленски решения, се съчетаваха по един неповторим начин с изключителната му човешка отзивчивост към проблемите на всеки колега.“ – заяви пред присъстващите ст. комисар Ненков.

„Искам да му благодаря за ползотворната ни съвместна работа, за всичко, което съм научил от него, и да подчертая, че г-н Хаджийски е един изключително добър човек.“ – каза районният прокурор в Омуртаг Мартин Александров.

От името на ръководството на ОД МВР-Търговище на Хаджийски  бяха връчени поздравителен адрес и възпоменателен плакет. Той благодари на всички колеги за съвместната работа и постигнатите заедно през годините добри показатели в борбата с престъпността. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама