Тъпаци на масата и разврат в Сатиричния театър през януари

20:11, 30 дек 16 / Култура 25 782 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Инициативата „ТЕАТРАЛЕН УИКЕНД В САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР” продължава и през новата 2017 година, съобщиха от пресцентъра на Сатиричния театър „Алеко Константинов“.

Зрителите ще могат да гледат три комедии в три последователни дни срещу три билета на обща стойност 18 лева.

Ето и предложението на Сатиричния театър за месец януари:

ВОЛПОНЕ – 20.01. (петък) от 19:30 ч.

Георги Мамалев, Антон Радичев и звездите на Сатирата Стефан Щерев – Чечо, Нона Йотова, Добрина Гецова играят в сатиричната комедия „Волпоне“ под режисурата на проф. Здравко Митков. Макар и писана преди повече от 400 години, творбата на ренесансовия автор Бен Джонсън не слиза от световните сцени. Темата за глупостта на хората,  обладани от алчност и сребролюбие, остава актуална и в наши дни.

НА ДРУГАТА СУТРИН – 21.01. (събота) от 19:30 ч.

В „На другата сутрин“ Александра Сърчаджиева е в ролята на момиче, ловящо гаджета на опашката за кино в петък вечер. Нона Йотова играе нейната разкрепостена майка, а Красимир Ранков е бащата с „всеобхващаща” сексуална ориентация. „На другата сутрин“ е преди всичко едно заразително смешно представление за любовта – как да я открием, съхраним и изведем до щастлива развръзка, убеден е режисьорът на спектакъла Веселин Ранков.

ВЕЧЕРЯ ЗА ТЪПАЦИ на 22.01. (неделя) от 19:30 ч.

Вече 15-ти сезон комедията с Христо Гърбов и Иван Бърнев в главните роли продължава да пълни с публика голямата сцена на Сатиричния театър. Постановката на световноизвестния кинорежисьор Иржи Менцел се гледа с нестихващ интерес от различни поколения българи. За ролята си в нея Иван Бърнев получава „Аскреер“ за изгряваща звезда. На сцената му партнират още Веселин Ранков, Жанет Йовчева, Йорданка Стефанова и Калин Сърменов. Наред с неспирния хумор спектакълът извежда и важни морални изводи като например – да не слагаме етикети на хората преди да сме ги опознали и да не ги съдим.

Билентата каса на театъра ще отвори врати през новата година на 3 януари в 10:00 часа. От тази дата всички, направили резервации за представленията през януари 2017 г., ще могат да закупят своите билети. На 3 януари ще бъде обявена програмата и ще бъдат пуснати билетите и за месец февруари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама