ТИР се завъртя на магистрала „Марица“, блокира движението

14:37, 31 дек 16 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пътищата в Хасковска област са проходими при зимни условия. Няма затворени пътни участъци, съобщават от Областна администрация.

По републиканската пътна мрежа в региона са изведени 70 снегорина, пясъкоразпръсквачки и друга снегопочистваща техника. Тази сутрин временно е било затруднено движението по АМ”Марица”. Там ТИР се е завъртял и е препречил пътя. На място са изпратени екипи и към този момент, тежкият камион е изведен от платното, а движението се осъществява нормално, съобщи дежурният от КАТ Хасково.

Подобна е била ситуацията и на изхода от Харманли. Там също е аварирал ТИР, но дежурните екипи вече са го извели от пътното платно и движението в този участък се осъществява нормално.

Няма бедстващи хора в Област Хасково, но обстановката остава сложна. В момента  започва отново да вали сняг в района на село Александрово.

Има  достъп до всички населени места, снабдяването с храни е гарантирано. Работи се по възстановяване на електроподаването. За сега без ток са в Маджаровско селата Сеноклас, Горноселци, Ламбух и Хухла. В Ивайловграска община се работи по възстановяването на тока в Попско, Черничево и Конници.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама