20 машини чистят снега в Бургас, автобус Б1 се движи трудно

16:21, 31 дек 16 25 583 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
20 машини се движат по улиците на Бургас, заети с премахване на снежното покритие или обработка против заледяване, съобщиха от Общината.

Сигнали за затруднено придвижване са получени за маршрута, по който върви автобус Б1 в "Изгрев", както и за Пътен възел Юг, по който се минава от и към "Меден рудник". Реагира се на тях, както и на всички други обаждания, приети на тел. 112 и дежурния в Общината на номер 056/907 218.

Ситуацията е тежка, както в цяла Източна България, но пътищата в общината са проходими. Днес беше възстановено движението на автомобили в участъка Банево - Изворище - Драганово. Така единственият затворен за движение път остава Рудник - Брястовец, където има сериозни снегонавявания, но се работи усилено, за да стане отново проходим утре.

Метеоролозите предвиждат утре и вдругиден да намалява и спира както снеговалежът, така и силният вятър. Дотогава се препоръчва, ако не се налага да излизате, да си останете у дома.

Засега няма промяна в празничния концерт довечера на „Тройката“, съобщиха от Община Бургас за Topnovini.bg. Той започва в 22.30 часа, като на сцената ще се изявят Дивна, DJ Double D, фолклорен ансамбъл "Странджа", а водещ ще е актьорът Стоян Памуков. За всички, които изберат да посрещнат Нова година под открито небе в тази снежна обстановка, са осигурени вино и баница.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама