Посолството на САЩ у нас: Не насрочвайте интервю за виза и не заплащайте никакви такси за визи

19:34, 30 яну 17 25 1001 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Въз основа на заповед на президента на САЩ, подписана на 27 януари 2017 г., издаването на визи за граждани на Ирак, Иран, Либия, Сомалия, Судан, Сирия и Йемен е прекратено незабавно до получаването на допълнителна информация. Ако сте гражданин, или имате двойно гражданство от някоя от тези страни, моля, не насрочвайте интервю за виза и не заплащайте никакви такси за визи”. Това се казва в съобщение на сайта на посолството на САЩ у нас.

„Ако вече имате насрочено интервю, моля, НЕ СЕ ЯВЯВАЙТЕ на него, тъй като на този етап няма да можем да продължим с провеждането на интервю. Моля, имайте предвид, че някои пътувания с  официална правителствена цел, свързани с официално посещение на или от името на международни организации, от името на Организацията на Северноатлантическия договор, или от определени длъжностни лица, не са предмет на тази забрана”, се казва още в съобщението.

От посолството съветват желаещите да се свържат с техен сътрудник от кол центъра ([email protected] или http://ustraveldocs.com/bg_bg/bg-main-contactus.asp), за да отменят интервютата си. Както и да продължат да следят за актуална информация на http://www.ustraveldocs.com/bg_bg и travel.state.gov.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама