Партия "Да, България" представи своята платформа пред русенци

21:04, 31 яну 17 / Политика 25 640 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази вечер на среща с русенци в Гранд хотел "Рига" бе представена партия "Да, България" на бившия правосъден министър Христо Иванов. Бе представено и русенското лице на партията - бизнесменът и предприемач в сферата на технологиите Емилиан Енев. 

На срещата присъстваха някой от основните активисти: Антоанета Цонева - лидер на "Протестна мрежа" и председател на УС на Института за развитие на публичната среда, както и Божидар Божанов - софтуерен инженер, съветник по електронното управление към кабинета на вицепремиера Румяна Бъчварова.

По време на дискусията с граждани бяха обсъдени основните проблеми, върху които се фокусира партията - корупционните практики и съдебната реформа. 

Въпреки възникнали проблеми по пътя към Русе, Христо Иванов успя да се включи по-късно в дискусията, и разговаря с всички желаещи да вземат думата, както и да обсъди с гражданите техните интереси и проблеми. Основните теми се въртяха около идентичността на новосформираната партия, коалиционните политики, участието в бъдещите избори, практиките при обществените поръчки, а конкретно за Русе бе засегнат и проблема с въздуха. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама