Хотелиери удостоиха с рицарско звание кмета на Обзор

18:06, 28 фев 17 / Общество 25 188 Topnovini
1

Балканският Алианц на хотелските асоциации – БАХА е удостоил кмета на град Обзор Христо Янев с почетна награда за най-успешно развитие на туристическа инфраструктура на Балканите. Това съобщиха от пресцентъра на местното кметство.

На церемонията по награждаването, състояла се на 23 февруари в сръбската столица Белград,  Христо Янев е получил рицарско звание, мантия, специална купа и грамота. В отговор на признанието той е обещал да продължи да развива Обзор като туристическа дестинация с още по-ускорени темпове.

Представителството на БАХА в Белград връчи награди на номинирани участници в различни категории от 11-те държави – членове на Балканския Алианс. На предшестваща церемонията по награждаването приятелска среща Христо Янев отправи официална покана към членовете на Алианса да се включат в кръгла маса, която ще се проведе в Обзор в началото на туристически сезон 2017. 

Гости на тържественото събитие са били Андрей Новаков - член на Европейския парламент, и Томазо Комази - представител на европейската туристическа мрежа на регионите „Некстур”. Почетен гост на събитието е бил Благой Рагин, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация – БХРА и президент на БАХА.

Събитието на БАХА бе съчетано с Белградската туристическа борса – Belgrade Tourism Fair, която тази година събра близо 2000 участника. Нейните домакини с всяка изминала година развиват изключителен маркетинг за популяризирането й сред международните борси.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани