Денчо Бояджиев: Проблемите на Разград изискват консолидация на хората, които трябва да ги отстояват

18:18, 30 мар 17 25 1265 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ще работя с всички народни представители от Разградски избирателен район, както с двамата колеги от ДПС, така и с Десислава Атанасова от ГЕРБ за решаването на проблемите на Разград. Това каза днес избраният за народен представител от БСП Денчо Бояджиев. Той бе категоричен, че проблемите на Разград изискват консолидация на хората, които трябва да ги отстояват. Според него депутатите от ДПС ще продължат да работят за техните общини, и затова Бояджиев ще търси  допирни точки с Десислава Атанасова от ГЕРБ. „Разбира се няма да игнонираме колегите от ДПС”, отбеляза Бояджиев. Той подчерта, че проблемите, касаещи Лудогорието са много и търсенето на начини за решаването им трябва започне още в първите месеци на работата на парламента. „До края на месец май се определя рамката на държавния бюджет за следващата година, което означава, че трябва до тогава да сме представили проблемите на региона в отделните министерства”, коментира Бояджиев.

 Той припомни конкретните ангажименти, които е поел в предизборната кампания - продължаване на финансовата децентрализация на общините и подобряване пътната мрежа на Североизточна България. Бояджиев посочи, че смята да съдейства и за привличането на допълнителни финансови средства за изграждането на още три кръгови кръстовища в Разград и подобряването на пътната инфраструктура в града, като за решаването на тези проблеми той ще разговаря и с кмета на общината д-р Валентин Василев.

Денчо Бояджиев отчете, че БСП има най-високи резултати от изборите в община Разград. Той бе категоричен, че партията си е върнала доверието на избирателите още на президентските избори, а на парламентарните избори ги е надградила. Като добри резултати спрямо ГЕРБ партията отчита тези в селата Гецово, Осенец и Дряновец. По думите му положителни са и резултатите в Благоево, като известно колебание има в Благоево. Според Бояджиев,  между 60 и 70 процента от гласовете за политическата сила са от общините Разград и Кубрат.

„Всички граждани, независимо за коя политическа партия са гласували могат да разчитат на мен като техен изразител”, каза още Бояджиев. Той добави, че ще има постоянна приемна в адвокатската му кантора в Разград, където всеки, който има потребност от помощ, съдействие или съвет може да го потърси.  

Бояджиев допълни, че ще се среща месечно веднъж и с представителите на местните медии, за да представя дейността си в Народното събрание.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама