Ревю на еко-прически възроди "зелената" естетика във фризьорството

17:19, 31 мар 17 25 545 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Зрелищен ревю-спектакъл за възраждането на модната естетика с природни средства постави началото на Италианския фестивал на красотата и прическата. Шоуто "Прераждане" подсказа по елегантен начин и доминиращата "зелена" тема на 3-дневния форум за фризьорство. 26-ото му издание стартира днес и ще продължи до неделя, 2 април, включително в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив.

Лентата за откриването преряза съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Стефано Балди - г-жа Антонела Ренци. Веднага след това девическият хор "Евмолпея" изпя химните на България и Италия. Сред официалните лица на церемонията бяха консулите за Пловдив - на Италия Джузепе ди Франческо, на Франция Теофана Брадинска, на Турция Хюсеин Ергани. Присъстваха председателят на "Конфиндустрия-Италия" Пиетро Луиджи Гия, президентът на Италианската търговска камара в България Марко Монтеки, зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков, главният директор на Международен панаир - Пловдив Иван Соколов.

Неонова серия от 7 атрактивни цвята е другият акцент в разнообразните презентации в програмата на Италианския фестивал на красотата и прическата. Емблематичният за Италианския фестивал на красотата и прическата участник Саверио Палма е очакван от почитателите си заради своето ново изобретение. Виртуозът на ножиците и гребена е създател на първия по рода си в света метод за синхронно боядисване и подстригване "Syncro". През трите фестивални дни на подиума ще се редуват презентации и ревюта на именити коафьори и марки в бранша. Неизменно е присъствието в програмата на конкурсите за фризьорство и грим, допълниха организаторите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама