Започна гласуването за „Спортен талант на публиката“

17:29, 29 апр 17 25 1375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четирима състезатели от Добрич са включени в анкетата на Еврофутбол “Спортен талант на публиката“, чрез която българският букмейкър ще финансира един състезател за неговата подготовка през годината. Сред 84-мата състезатели са 12-годишната тенисистка Михаела Йорданова, 23-годишната лекоатлетка Радосвета Симеонова, 11-годишният шахматист Момчил Петков и 18-годишният гюлетласкач Михаил Михалев.

Може да се гласува на сайта talanti.eurofootball.bg до 24.00 часа на 14 май, съобщават организаторите.

Всеки може да подкрепи един измежду 84-те състезателя, които са включени в допитването. Това са онези атлети, които не получиха финансиране чрез общонационалния конкурс, който се проведе от 23 януари до 28 февруари. От списъка отпадат и тези с нередовни и/или липсващи документи.

След като участникът избере своя фаворит за званието „Спортен талант на публиката“ за 2017 г., той трябва да проследи потвърждаващия линк на електронната си поща. Важно условие е, че от един имейл адрес за един участник можете да се гласува само веднъж, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата.

За „Спортен талант на публиката“ за 2017 г. ще бъде обявен този спортист, който е събрал най-много гласове. „Еврофутбол“ ще го финансира за неговата подготовка, за закупуване на екипировка, участие в състезания или за провеждане на лагери. Победителят ще получи своя символичен чек на специална церемония, датата на която ще бъде обявена допълнително.

Организаторите запазват правото си при установяване на фрапиращ опит за манипулиране на резултатите за даден кандидат, съответният да бъде дисквалифициран.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама