Емил Конрад представя „Изкуството да бъдеш мързелив“ в Бургас

13:34, 30 апр 17 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Комедийното шоу на популярния български влогър (от "видеоблогър") Емил Конрад "Изкуството да бъдеш мързелив" ще гостува в Бургас, съобщиха от издателство "Егмонт". Срещата с него е на 14 май от 11 ч. в Културния дом на нефтохимика.

Почитателите на Емил Конрад ще видят любимеца си за пръв път на голяма сцена и ще се забавляват на живо с неподправените му истории. С присъщото си свежо чувство за хумор Емил ще сподели с публиката комични случки, откровени размисли по вълнуващи и актуални теми и гарантирано силни емоции. Очаква се и бляскавата поява на екранната му половинка Силвето.

Подготовката на премиерното шоу вдъхнови влогъра и за едноименната му трета книга – „Изкуството да бъдеш мързелив“. „Самото представление, както и заглавието на книгата, са провокирани от онези моменти в ежедневието, когато в желанието си да спестиш време, средства или усилия, се опитваш да си улесниш живота, споделя Конрад. – Тогава мързелът се превръща в изобретателност, находчивост и креативност и в крайна сметка се оказва полезен. Е, както с всичко останало, въпросът винаги е в мярката.“

Емил винаги е признавал, че е това, което е, благодарение на феновете – затова би се радвал да благодари лично на всеки от зрителите след шоуто, като отдели време за снимки и автографи.

Билети за шоуто се предлагат на касата на Държавна опера Бургас.

Организаторите напомнят, че деца под 14 г. трябва да бъдат придружавани от пълнолетен. Деца до 3 години се допускат безплатно без право на седящо място и с пълнолетен придружител. Шоуто на сцената ще продължи около един час, а желаещите да се срещнат лично с Емил Конрад могат да изчакат реда си след представлението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама