Скандалният Миленко получи призовка от съда в Скопие

23:57, 31 май 17 / Свят 25 148 Topnovini
1

Скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който се прочу с вандалската си проява и чупенето на паметната плоча на Камайкчалан съобщи, че е получил призовка от Прокуратурата в Скопие.

"Предполагам, че става въпрос за българите и тяхната плоча, която счупих на Каймакчалан, но не съм сигурен в това. Не знам дали това не идва и от тези, които от утре поемат управлението на страната или пък от тези, които бяха до днес на власт", каза Неделковски.

Според него тези, "които смятат, че той ще се уплаши като Груевски, Верушевски и Миялков са сбъркали, защото този филм няма да мине при Миленко".

Припомняме, че Неделковски счупи плочата през септември месец миналата година, която беше поставена там няколко дни преди това.

Битката при Каймакчалан (12 – 30 септември 1916 г.), част от битките на Солунски фронт по време на Първата световна война, една срещу друга се изправят армиите на България и Сърбия. Сръбската страна дава около 4600 жертви. България губи около 2000 войници, а ранените са почти 6000. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани