Група "SEVI" представи последния си клип със запомнящо се шоу

12:30, 26 юни 17 25 1296 Шрифт:
Автор: Антоан Николов

Все по-нашумяващата българска рок група "SEVI" остана вярна на себе си и за пореден път впечатли феновете си. Този път Светлана Близнакова и компания показаха последния си видеоклип -„The Call“. Трейлърът се появи в интернет на 1 юни, а официалната премиера на клипа беше на 25 юни вечерта със запомнящо се шоу в "Маймунарника". 

Това е първото парче от предстоящия им трети албум, наследник на последния им "The Battle Never Ends", по който засилено се работи в момента. Автор на видеото е  Емо Цончев, който е творец и  на последните три клипа на групата (Destiny, On My Own, Dont Hesitate). Аудиото е записано в студиото на Милен Врабевски, а финалният звук на песента отново е дело на Марко Барусо (инженер на Lacuna Coil).

Снимка: Marcel Fens

Песента разказва история за повелителката на сирените, която пленява душите на изгубените моряци и те стават роби на тайнствения кораб. Освен сирена тя е и капитан на кораба. 

Именно на този кораб, обладан от морските сирени се развива и сюжетът на клипа. Той е управляван от Светлана Близнакова.

Със своите песни сирените примамвали минаващите наблизо кораби към скалите, където те се разбивали и моряците намирали смъртта си. Тяхното желание е, кръстосвайки моретата и океаните, да властват над душите на моряците. По подобен начин е завладяна и душата на басиста на групата Рали Велинов. Дъщерите на речния бог Ахелой го грабват от лодката, в която той пътува, и го пренасят към необятните морски дълбини. Озовавайки се там, той се среща с обладаните музикални души на своите колеги от групата си. 

Тъй като сирените не били безсмъртни, пророчество гласяло, че дори само един кораб да успее да премине покрай тях устоявайки на омайните им песни, те щели да умрат. Сирените обаче живеят в кораба на SEVI.

Освен впечатляващото видео, феновете на групата се забавляваха над един час със своите любимци, които изсвириха песни от всичките си досегашни албуми. Групата бе извикана и два пъти на бис. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама