Отборът на „Амилум България” грабна първо място в празничния турнир по стрелба, посветен на 5 юли

16:44, 29 юни 17 / Спорт 25 2254 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шест отбора се включиха в турнира по стрелба, съобщиха от Областната дирекция на МВР. На закритото стрелбище в ТИЛ при ОДМВР-Разград сили премериха тимовете на „Амилум България”, „Биовет”, Областна администрация, Окръжен съд – Разград и „Дружба” АД.

Според регламента прецизната стрелба бе с пистолет „Макаров”, като първите три изстрела бяха пробни, а следващите пет – зачетни.

С общ сбор от 82 точки първото място завоюва отборът на „Амилум България”. На второ място се класира тимът на „Биовет”, а на трето –  Областна администрация – Разград. 

 

Тимът на Областна администрация бе съставен от Областния управител Гюнай Хюсмен и главните експерти Диана Петрова и Тодор Крушевски. Тримата записаха постижение от 32 точки, с което се класираха на трето място.

В индивидуалното класиране най-точен се оказа мерникът на Тошко Василев от „Биовет”, който постигна личен резултат от 44 точки. Второто място бе за Анатоли Караджов от „Амилум България" с 42 точки. На трето място се класира Красен Костов от „Амилум” с 40 точки.

 

Наградите на победителите връчи директорът на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев.

Гостите имаха възможност да разгледат автомати и пистолети, които са на въоръжение в МВР, а също и един от новите автомобили „КИА", предназначени за работата на пътните полицаи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама