Стойнев: Искаме Комитов да обясни в парламента дали е имало натиск върху него

15:40, 30 юни 17 / Политика 25 535 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Когато Глинка Комитов е избран от парламента, е нормално да чуем неговите мотиви. Още повече, че той физически не е идвал тук, за да си подаде оставката, което ни навява на мисълта, че някой друг му е входирал оставката. Нека самият д-р Глинка Комитов да даде обяснение. Това коментира пред журналисти Драгомир Стойнев от БСП, предаде БГНЕС.

„Разбира се, че трябва да го изслушаме, трябва да разберем какви са му мотивите. За нас е важно да разберем. В крайна сметка той е получил подкрепа от българския парламент и е съвсем нормално да дойде тук и да обясни“, смята Стойнев.

Той посочи, че подозира, че Комитов е бил поканен да си тръгне. Най-вероятно, но още по-подозрителното е, че по информацията, която получих той физически не е дошъл да си входира оставката, посочи депутатът от БСП.

„Искаме Глинка Комитов да дойде да обясни имало ли е натиск върху него, как е работил досега, защото в крайна сметка здравеопазването е доста чувствителна сфера. Ние имам огромни претенции към управляващите, но в крайна сметка някой трябва да обясни. Считам, че е и възпитано и нормално той да бъде тук. В крайна сметка е назначен от българския парламент и е хубаво наистина да чуем неговото обяснение“, каза още Драгомир Стойнев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама