Борисов ще предаде на Цацаров папката от Герджиков

21:04, 30 юни 17 / Политика 25 639 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Премиерът Бойко Борисов ще предаде на главния прокурор Сотир Цацаров „папката, която му е оставена от премиера Герджиков“. Това става ясно от стенограмата от последното правителствено заседание, съобщи БГНЕС.

"В този ред на мисли да ви кажа, че въпросната папка, за която се твърди, че ми е оставена от премиера Герджиков, днес я изпращам надлежно на главния прокурор, защото аз не съм разследващ орган и не ми е работа да се занимавам с това. Ако има нарушения, виновниците да си понесат наказанието. Така че, както ми е оставена, така ще бъде препратена по надлежния служебен ред“, заявява Борисов.

Служебният кабинет на проф. Огнян Герджиков извърши ревизия на управлението на второто правителство на Борисов. Представен бе доклад за нарушения при обществените поръчки.

При предаването на властта през май Герджиков обяви, че подготвя папка за Борисов, в която ще сложи резултатите от ревизията. В нея също така ще се съдържат и препоръки за решаването на някои проблеми. Но кратката реплика на Борисов, направена на последното правителствено заседание, не хвърля светлина дали става дума за тази папка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама