Остава празнуват 25 години на сцената с концерт на 31 август

17:45, 26 авг 17 / Култура 25 811 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 31-ви август Остава ще отпразнуват 25 годишния си юбилей с голям концерт на открито, в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина.

В дългогодишната си история бандата има безброй изяви в страната и чужбина, над 20 видео клипа, 5 издадени студийни и 3 концертни албума, включващи многобройни хитове, които безкомпромисно ги утвърждават като една от най-добрите на родната сцена. Почитателите им ще могат да чуят както всички любими на публиката песни като Sex in the morning", „Океан“, „Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", „Бесен“, „Внимание“, „Самолет“, така и рядко чувани тракове.

Седмица преди да отпразнува годишнината си в „Маймунарника“, Остава пуснаха дългоочакваното от феновете си видео към песента „Самолет“, част от албума „Океан“. Режисьор е Петко Спасов, който направи и видеото към успешния сингъл "Внимание", а клипът е издържан изцяло в черно бяла стилистика и напомня клиповете на The Smashing Pumpkins.

За големия концерт на открито Остава избраха да бъдат ''подгрявани'' от МФортно Диско – страничният проект на Гурко от Анимационерите. Съпорт бандата ще подгрее с 30-минутен сет от изцяло авторски парчета. Билетите за концерта са на цена от 15 лева, като в деня на концерта ще струват 20 лв. Началният час обявен от организаторите е 19ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама