Венета Райкова официално поема ''Папараци''

17:10, 28 авг 17 / Любопитно 25 1100 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Както миналата седмица ви информирахме Николета Лозанова напуска тв таблоида ''Папараци''. Но тя не е единствената, която ще се раздели с предаването. Журналистката Кристина Патрашкова също официално обяви раздялата си с предаването.


Начело на ''Папараци'' застава ''горещата'' Венета Райкова, която сподели: 
''Бих искала да благодаря на предаването за тази възможност. Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид, и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега.''


Провокативните истории, които са запазена марка на предаването, ще бъдат още по-дръзки, защото новото мото на „Папараци“ е „Животът без грим и фотошоп!"


Допълнителна гаранция, че този телевизионен сезон „Папараци“ ще запази лидерската си позиция е, че към творческия екип се присъединява и Галина Чолакова - главен редактор на едно от най-големите светски списания в България.


Стартът на новия сезон на предаването е 17 септември. Всяка неделя от 22:00 ч., новата водеща ще взривява ефира на bTV с ексклузивни интервюта и разкрития за светския елит, обещават от медията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама