Как ще са облечени дамите на US Open

17:30, 29 авг 17 / Спорт 25 944 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Освен, че са красиви и атлетични – дамите в световния топ тенис са и своеобразни модни икони на корта. Мария Шарапова, Винъс Уилямс, Каролине Возняцки, Анжелик Кербер обличат екипи на спортните гиганти, превръщайки ги в топ тренд.

Кралицата на модните визии Мария Шарапова е избрала черен тоалет Nike по дизайн на италианеца Рикардо Тиши. Тя ще носи малка черна рокля с дантелени елементи в горната част, а под талията роклята се разкроява типично за тенис облеклото и е от плътна материя на бели точки.

Стела МакКартни е дизайнерът на екипа на Каролине Возняцки под бранда на Adidas. Роклята е двуцветна в червената гама с преливащи оттенъци. Линията придава специална женственост на спортната визия. 

По нейн дизайн е роклята, която ще облече Винъс Уилямс, изработена от EleVen, част от колекцията Epiphany. Този път тя е решена в пепел от рози, мандаринено, черно и бяло.

Анжелик Кербер също ще облече рокля Adidas, но тя е по дизайн на американския рапър и продуцент Фарел Уилямс. Тя е в стил 70-те с остро деколте, широки презрамки, с бяла платка в средата, а от двете страни с хоризонтални ленти в жълто, червено, синьо и черно.

сн. www.usopen.org

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама