Блокират центъра на София днес

09:49, 31 авг 17 / Общество 25 250 Topnovini

Заради футболната среща между отборите на България и Швеция тази вечер районът около стадион «Васил Левски» ще бъде затворен за достъп на автомобили.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 08.00 до 24.00 часа на 31 август на моста пред Национален стадион „Васил Левски“ и на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент. От 20 часа на 31 август до приключване на футболната среща при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забрани влизането на пътни превозни средства по: – ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; – бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”; – бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.

От 18 часа на 31 август до приключване на мача ще се промени частично маршрута на автобусна линия № 75, като се скъсява маршрута ú до Военна академия.

Този двубой е от решаващо значение, тъй като българският отбор може да се пребори за едно от двете места в А Група, водещи към финалите на Световното първенство през 2018 г.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани