Блокират центъра на София днес

09:49, 31 авг 17 / Спорт 25 630 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Заради футболната среща между отборите на България и Швеция тази вечер районът около стадион «Васил Левски» ще бъде затворен за достъп на автомобили.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 08.00 до 24.00 часа на 31 август на моста пред Национален стадион „Васил Левски“ и на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент. От 20 часа на 31 август до приключване на футболната среща при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забрани влизането на пътни превозни средства по: – ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; – бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”; – бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.

От 18 часа на 31 август до приключване на мача ще се промени частично маршрута на автобусна линия № 75, като се скъсява маршрута ú до Военна академия.

Този двубой е от решаващо значение, тъй като българският отбор може да се пребори за едно от двете места в А Група, водещи към финалите на Световното първенство през 2018 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама