Скандална изповед на самата принцеса Даяна 20 години след загубата ѝ

12:43, 31 авг 17 / Свят 25 773 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Документални записи от изповед на принцеса Даяна пред вокалния ѝ педагог Питър Сетилън излъчи британският Четвърти канал, въпреки многобройните опити на заинтересованите да бъде спрян, разказаха от Нова телевизия. Пред довереника си Даяна е напълно откровена за връзката си с принц Чарлз, отношенията в Бъкингамския дворец и по отношение на Камила Паркър- Боулз.

Принцесата разкрива, че е била дълбоко огорчена от интервю, излъчено в деня на годежа им.

''Най-необичайното нещо беше интервюто в деня, в който обявихме годежа си. Един смешен журналист попита: „Влюбени ли сте?”. Помислих си: „Колко тъп въпрос” и отговорих : „Да, разбира се, че сме”. А Чарлз се обърна и каза: „Каквото и да означава влюбен…”, откровена е Уелската принцеса приживе.

По повод Камила, тя споделя с тъга в очите:

Помня, че попитах съпруга си защо тази дама се мотае наоколо. А той отговори: „Отказвам да бъда единственият уелски принц, който няма любовница.»

Сексуалният живот с принц Чарлз, Даяна определя като : Веднъж на три седмици".

В скандалната изповед Принцесата доверява и това, че е била "дълбоко влюбена" в мъж, който мнозина вярват, че е бил нейният офицер телохранител Бари Манакий. Тя е истински разстроена, когато той умира в мотоциклетна катастрофа три седмици, след като е принуден да напусне Бъкингамския дворец.

 

сн. Нова телевизия

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама