Софийската опера и балет кани ученици и студенти на безплатно посещение

11:10, 29 окт 17 / Култура 25 1193 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

На 1 ноември , по случай Деня на народните будители, Софийската опера и балет кани за трета поред година ученици и студенти да посетят и разгледат театъра.Програмата е разделена в три панела:

I панел от 10:00 до 11:00 ч.

Посрещане на гостите в централното фоайе на Софийската опера.Съпровождане до ВИП залата, където ще се проведе среща и разговор Съпровождане до ВИП залата, където ще се проведе среща и разговор с г-жа Красимира Филипова – драматург на Софийската опера и балет. Разглеждане на снимки и театрални костюми в мраморното фоайе.Ще бъдат видяни и декорите на операта „Кармен“

II панел от 11:00 до 12:00 ч.

Среща и разговор с артист балетист на Софийската опера и балет.Посещение на зала „Атанас Петров“, гримьорните на операта, както и демонстрация на сценичен грим. Запознаване със шивалните и разказ за това как се случва магията при създаването на сценичен костюм.

III панел от 12:00 – 13:00 ч.

Разказ за спецификите в рекламата и продажбата на оперен, балетен или детски спектакъл.

Среща и разговор със заместник-директор Административни въпроси на Софийската опера и балет – г-жа Христина Станева.Запознаване с акцентите на сезон 2017-2018г

Входът е свободен за студенти и ученици! Посещения ще се извършват само след предварително записване на имейл: reservations@operasofia.bg до 31 октомври.



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама