ГЕРБ заседава по повод езика на омразата от страна на БСП

10:43, 29 окт 17 / Политика 25 933 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с ескалирането на политическия тон и използването на езика на омразата от страна на БСП, Бойко Борисов свика в 10:00 часа разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията.

В него ще взимат участие членовете на ИК, министри и депутати от ГЕРБ.

Партията отказва да приеме и да мълчи пред поредната порция от лъжи, манипулации и различни обвинения, изречени по време на 49-я конгрес на БСП, заявяват от ГЕРБ.

"А всъщност този 49-ти конгрес продължава отброяването на най-мракобесните времена на Българската комунистическа партия, които ще бъдат запомнени с трудовите лагери, взривяваните църкви, националните катастрофи и фалитите на държавата ни. Изречените днес груби неистини от лидерите на БСП, на ПЕС и от различни депутати от червената партия по адрес на ГЕРБ представляват най-агресивна форма на езика на омразата. За пореден път другарите от „Позитано“ се занимаваха само и единствено с ГЕРБ, вместо да погледнат ситуацията в собствените си редици.
На последните парламентарни избори българските граждани избраха отново ГЕРБ да управлява страната. Гражданите решиха, че не желаят „алтернативата“, която им предлагаха Корнелия Нинова и БСП. Гражданите решиха Нинова да остане в опозиция. Благодарение на тези решения на гражданите, днес икономическата стабилност в страната е на лице, страната ни бележи стабилен икономически ръст, чуждестранните инвеститори откриват нови предприятия в България, доходите се увеличават постепенно, градовете и селата се преобразяват, инфраструктурните обекти вървят в срокове, България е надежден партньор в ЕС и НАТО и българският глас се чува от всички. На тези неща ли предлага отново алтернатива БСП?
" се казва още в комюникето, изпратено от партията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама