Кевин Спейси: Избрах да съм гей

10:05, 30 окт 17 / Любопитно 25 1008 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като актьора Антъни Рап го обвини в сексуален тормоз и Кевин Спейси му отговори и се извини публично за случка от преди 30 години идва и това признание.

Спейси публикува позицията си в социалната мрежа Туитър, като разясни, че уважава и адмирира актьорските способности на актьора от "Стар Трек" и е ужасен да чуе неговата история. Той споделя, че не си спомня ситуацията, която вероятно се е случила преди около 30 години. 

Кевин Спейси се извинява за пияното си поведение и искрено съжалява за чувствата, които Рап е носил  през всичките тези години и за, които говори открито едва сега.

По-нататък Спейси продължава: "Тази история ме окуражи да разкажа други неща за живота ми. Знам, че за мен се разказват разни истории и някои са захранвани от факта, че винаги съм защитавал личното си пространство. Най-близките ми хора знаят, в живота си съм имал връзки и с мъже, и с жени. Обичал съм и съм имал романтични срещи с мъже през живота си и избрах да живея като гей. Искам да се отнеса честно и открито към това и започвам с преразглеждането на собственото си поведение."

"Искам да имам деца", каза през 2015 г. тогава 55-годишният актьор, но добави, че има време.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама