Мишел Уилямс приветства подмяната на Кевин Спейси

20:00, 29 ное 17 / Любопитно 25 942 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската актриса Мишел Уилямс смята, че Холивуд "изпраща съобщение до хищниците", като заменя Кевин Спейси с друг актьор в предстоящ филм.

След обвинения в сексуално посегателство, извършено от Спейси, той беше отстранен от филма "All Money in the World" и режисьорът Сър Ридли Скот реши да включи Кристофър Плъмър да изиграе сцените на Спейси.

Актрисата Мишел Уилямс, която също играе роля във филма, е развълнувана от решението, което Скот направи.

Тя каза на Entertainment Weekly: "Това решение не прави нищо, за да облекчи страданията на хората, които са били твърде лично засегнати от Кевин Спейси, но това е нашето малко действие да се опитаме да поправим грешката. Хищници - вече не можеш да се измъкнеш от тях. Нещо трябва се направи.

Толкова съм горда, че съм част от това - всички сме тук за Ридли. Когато тази идея се появи, веднага започнах да се чувствам по-добре".

За Спейси се твърди, че е посегнал сексуално към актьора Антъни Рап през 1986 г., когато Рап е бил на 14 години.

В изявление, публикувано по време на обвинението, Кевин се извини за своето "дълбоко неподходящо пиянско поведение".

Той каза в изявлението си: "Много уважавам и се възхищавам на Антъни Рап като актьор. Не съм стресиран да чуя историята му, искрено не си спомням за срещата, била е преди повече от 30 години. Ако съм се държал по начина, по който той описва, дължа му искреното си извинение за това, което би било дълбоко неподходящо пиянско поведение и съжалявам за чувствата, които той описва, и които е носил през всичките тези години.”

"House of Cards" – в който Кевин Спейси играеше в главната роля - беше спрян за неопределено време и се говори, че неговият герой може да бъде убит.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама