Маколи Кълкин не е сам в къщата си в Париж

09:00, 30 ное 17 / Любопитно 25 2463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Маколи Кълкин заведе приятелката си, актрисата Бренда Сонг на романтична екскурзия в Париж.

37-годишната бивша детска звезда Маколи Кълкин, добре познат на всеки от филмовата поредица „Сам вкъщи”, е във връзка с Бренда Сонд само от четири месеца, но явно е поразен от нея.

Двамата бяха забелязани да се вглеждат в очите един на друг по време на вкусното хранене, да разпръскват парите си при пазаруване в търговския магазин Monoprix, където си купиха голяма плюшена мечка и вървяха ръка за ръка във френската столица – наречена неслучайно „Градът на любовта”.

И актьорът със сигурност знаеше къде да заведе приятелката си, докато са били там, защото по-рано, през 2013г., той си купи къща в Париж, малко след раздялата си с Джордан Лейн Прайс.

Това не е първият път, в който двойката очарова с романтиката си публично, тъй като още през септември бяха видени на двойна среща със Сет Грийн и съпругата му Клеър Грант на знаменитна вечер в Калифорния.

Един източник казал по това време: "Много са сладки един с друг, държейки ръцете си и са много привързани, сякаш си прекарват страхотно.”

Маколи и Бренда започнаха отношенията си по-рано тази година, когато се запознаха на снимачната площадка в Тайланд.

29-годишната актриса казала по-рано: "Това е невероятно, прекарахме пет седмици в Тайланд за снимки. Върнах се като друг човек!”

Кълкин беше женен за актрисата Рейчъл Минър, но се разделиха през 2000 г. и се разведоха две години по-късно.

Бренда, от друга страна, беше сгодена с брата на Майли Сайръс - Трейс, но отложи годежа през 2012 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама