Джей-Зи учи децата си на състрадание

15:00, 30 ное 17 / Любопитно 25 681 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

47-годишният рапър има петгодишна дъщеря Блу Айви и петмесечни близнаци Руми и Сър със съпругата си Бионсе, а докато знае, че потомството му ще порасне в "различна среда", поради успеха на своите родители, той иска да се увери, че децата ще са наясно с недостатъците на това.

На въпроса как ще се погрижи децата му да разберат света, в който е израснал, изпълнителят на Empire State of Mind каза: "Има деликатен баланс в това, нали? Защото трябва да образоваш децата си за света, но те не се нуждаят от същите инструменти, от които се нуждаех да израствам, имах нужда от определени инструменти, за да оцелея в района, но моите деца израстват в друга среда.

Те трябва да знаят историята си и да имат състрадание към другите. Най-важното от всичко за мен, е да ги науча на състрадание. "

Джей-Зи се надява, че децата му ще имат "любящи сърца" и се стреми да се увери, че разбират, че любовта не може да бъде купена.

За списанието "Ню Йорк Таймс", той добави: "Трябва да знаят да се отнасят с хората, като с равни, без значение чии деца са те, без да мислят, че някой е под тях.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама