Майката на Илън Мъск - на 69 години още дефилира на модния подиум

18:40, 30 яну 18 / Свят 25 2058 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

69-годишната Мей Мъск дефилира на модния подиум от 50 години и е най-възрастният модел, избран да участва в последната кампания на американската козметична компания "CoverGirl". Мей е известна и с друго - като майката, която сама е отгледала, мултимилиардера предприемач Илън Мъск.

Мей Мъск обяви новия си ангажимент в пост в Instagram с думите: "Благодаря "CoverGirl" за това, че ме включихте във вашето племе на различията. Красотата наистина е за жени от всички възрасти и аз нямам търпение да отведа всички вас на това удивително пътешествие заедно с мен!".

Пред ВВС Мей споделя, че никога не е работила толкова много, колкото през 2017 г. Но и че едва в последните години кариерата й е подела възход. Тя е подписала договор с агенция IMG Models, в която членуват модели като Жизел Бюндхен и Джиджи Хадид. Била е на корицата на списания "Ню Йорк мегъзин", "Ел Канада" и "Вог Корея". 

Баба на 10 внука, Мей Мъск вярва, че кариерата й е била подпомогната от това, че е оставила косата си да бъде естествено бяла. 

На последните модни салони в Париж, Ню Йорк, Милано и Лондон бяха регистрирани рекорден брой модели на възраст 50-60 години - цели 27, съобщава Fashion Spot.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама