Горан Брегович подарява специално CD с всеки билет за концерта в София

12:00, 31 мар 18 / Култура 25 776 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Световноизвестният музикант и композитор Горан Брегович ще направи уникален жест за българските фенове. Звездата ще зарадва родната публика на 13 април (петък) в Арена Армеец със специален подарък – Three Letters Live CD, което включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно в деня на самото събитие сред предоставен билет при влизане в залата.

Новият музикален шедьовър на Брегович “Три писма от Сараево” е метафора за обединението между религиите и лична изповед на любимеца на публиката към родния му град Сараево. Спектакълът е вдъхновен от три религии и различните стилове на свирене на цигулка във всяка от тях - класически, клезмер и ориенталски.

"Три писма от Сараево" обединява християнските, еврейските и мюсюлманските музикални традиции, като изпраща посланието за мир и разбирателство. Уникалният проект е празник на културните различия и единство - посланието, което балканската звезда изпраща с композициите си.

Спектакълът на Горан Брегович с “Оркестър за сватби и погребения” и симфоничен оркестър е на фаталния петък - 13 април 2018 г. от 20:00 часа в Арена Армеец. Билетите за концерта са на цени от 35 до 55 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Организатор e Moko Solution. Актуална информация тук: Goran Bregović Arena Armeec I 3Letters From Sarajevo I Official.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама