Секс позите, от които се отслабва най-много

17:10, 30 мар 18 / Любопитно 25 2315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Знаете ли, че жените изгарят по около 90 калории по време на секс? Това означава, че едно пълноценно страстно изживяване в леглото може да бъде по-приятната алтернатива на изморителните фитнес упражнения. Вижте секс позите, от които се отслабва най-много:

Ездачката

Дами, ако искате да изваете хубаво тяло, не оставяйте мъжа да върши цялата работа в леглото. Както „Ездачката“, така и всяка друга поза, изискваща жената да е отгоре, са чудесно упражнение за стягане на бедрата и седалището, както и коремните мускули.

Прави

Ето една поза, която гори прилично количество калории и при жените, и при мъжете. При нея участват повече мускулни групи, отколкото в легнало положение.

Ръце, крака, корем – това са областите, които най-много се напрягат при това секс упражнение.

Клекове

Тази поза е подобна на „Ездачката“. Разликата е, че дамата трябва да стъпи на леглото в клекнало положение. В тази поза хем правите ефикасни клекове, хем си доставяте удоволствие.

Кучешката поза

В тази поза работите за корем и ръце и също така топите мазнини и килограми. Бонус – силен и разтърсващ оргазъм.

Лотос

При тази поза се постига максимална интимност, защото вплитането на телата става много плътно. Мъжът сяда със скръстени крака, жената се разполага в скута му, като вплита крака около кръста му.

Поза лотос изглежда така, сякаш не изисква много усилия за изпълнение, заради седналото положение, но това не е така - стимулира бедрените и тазовите мускули, като стяга дупето ви.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама