Меган Маркъл на корица със зашеметяваща усмивка и голи рамене

16:00, 30 мар 18 / Любопитно 25 908 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Със зашеметяваща усмивка и голи рамене Меган Маркъл е новото лице на корицата на Tatler.

По-малко от два месеца преди сватбата 36-годишната актриса е представена със заглавието "Какво иска Меган...", а под него стои "Как Меган Маркъл ще промени принц Хари, кралското семейство, аристокрацията, всичко".

Меган е естественият избор на списанието, което обяви принц Хари за "Мъж на годината" на корицата на ноемврийския брой през 2012 г.

Бившата актриса следва стъпките на принцеса Даяна, която е била няколко пъти на корицата на Tatler. Други кралски особи също са се появявали на култовата корица - самата кралица Елизабет II, Катрин, Пипа Мидълтън, принцеса Юджени и др.

Но Меган не е първата любовна тръпка на Хари, която се появява върху популярното списание. Преди години, когато той имаше връзка с Кресида Бонас, тя също бе заснета от изданието.

В малко познато интервю, за което се заговори вчера, Меган разкрива пред Лари Кинг, че първата ѝ целувка е била с Джошуа Силвърстийн, когато е била на 13 г. Силвърстийн е известен актьор и комедиант, и един от най-популярните бийтбоксъри. Сега той е женен и е баща на две деца.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама