Имелда Мей ще пее на Античния театър в Пловдив

20:10, 30 мар 18 / Култура 25 1021 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Имелда Мей - новата музикална емблема на Ирландия идва и у нас на върха на славата си. Едно от главните имена на съвременната британска сцена през последното десетилетие ще долети в България с бомбастичните музиканти от своята банда за един супер концерт в Античния театър в Пловдив. На 9 юни, протежето на великия Джеф Бек, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса взискателната българска публика с шоу, което ще се помни с години.

Концертът е част от световния музикален форум Sounds of The Ages 2018. Събитието е част от Календара на културните събития на Пловдив за 2018 година.

Имелда Мей е излизала да пее на сцена с най-големите - Лу Рийд, Том Джоунс, Дейвид Гилмор, Робърт Плант, U2 и много други. Най-новият й албум  ‘Life Love Flesh Blood’  хипнотизира критиката в Ирландия и Великобритания и с това, че в него Имелда поема в неочаквана посока – нов груув, комбинация от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок, акустични и почти кинематографични преживявания.

“Това е албумът на живота й! Еротичната сила на музиката е невероятна. Обичах момичето, което беше, но сега обичам дори още повече ЖЕНАТА, в която то се превърна!”, подчертава Боно от U2, който е ментор на Имелда и дори признава, че леко завижда на своята сънародничка за новото й парче ‘How Bad Can A Good Girl Be?’.

В Пловдив Имелда Мей ще изпълни не само новите песните, но и предишните хитове, които я направиха толкова голяма – рокабили и суинг сензацията 'Johnny's Got A Boom Boom' (2008) и ‘It's Good To Be Alive’ (2014).
 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 PENNIMAN0940 02:19, 25 яну 21

https://indramat.ru/chastotnik-na-2-5-kvt/

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама