Силвия Тимова напусна Hell’s Kitchen

14:10, 30 мар 18 / Любопитно 25 986 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След напрегната вечерна резервация, изпълнена с напрежение, трудности и специални гости в ресторанта на Hell’s Kitchen, шеф Ангелов взе решение Силвия да напусне състезанието завинаги. Тя и другият номиниран Дани Спартак трябваше да водят отборите, но изненадата, която Виктор Ангелов им поднесе бе, че няма да водят собствените си отбори, а конкурентните.

В началото на епизода тримата номинирани Нина, Силвия и Дани трябваше да впечатлят шеф Ангелов с традиционна българска чорба, но набавянето на продуктите за нея се оказа по-голямото изпитание за тях. Виктор Ангелов остана много впечатлен от пилешката супа на Нина и тя получи обратно готварската си куртка, а Силвия и Дани продължиха да се борят за оставането си в състезанието.

След като Силвия поведе сините, а Дани – червените, и двата отбора изпитваха различен вид затруднения. Поръчките на червените сe бавеха, заради неправилното разпределение на станциите от Дани, а сините трябваше да се справят без капитан, защото Силвия не успяваше да ги поведе и организира. Напрежението бе допълнително подсилено и от специалните гости, а в един момент Виктор Ангелов реши да вкара един от тях – 100 Кила в синята кухня, за да мотивира по-добре професионалистите и най-после да получи мечтаната си полента.

След разместване по станциите, работата при червените потръгна и те бързо успяха да издадат поръчките си, но сините изоставаха все повече и повече, докато накрая шеф Ангелов не се принуди да ги изгони от кухнята. Така от синия отбор бяха излъчени още двама номинирани – Филип и Марко, а решението на Виктор Ангелов бе категорично – Силвия да се раздели с останалите и с мечтата за 100 000 лева и работа в неговия ресторант.

 

 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама