Мотористите откриха сезона (СНИМКИ и ВИДЕО)

11:50, 31 мар 18 / Любопитно 25 735 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не на агресията на пътя” – под това мото хиляди мотористи откриха официално Сезон 2018 в столицата и ред други български градове. Първоначалните планове бяха мотосезонът да се открие миналата събота, но заради снега и ниските температури датата беше сменена. Днес още от 08.30 часа представители на клуб Sofia Riders тръгнаха от паркинга на Sofia Ring Mall към храм-паметника "Св.Александър Невски", за да тръгнат на шествие по ул. „Оборище”, бул. „Цариградско шосе” и да стигнат накрая до Бояна.

„Искаме да призовем шофьорите повечко да гледат в огледалата при маневра, да пускат мигачи, да не нарушават правилата”, каза един от мотористите – Алекс. Той и половинката му Ина всяка седмица карат поне един път седмично. Вече 20 години. Тя признава, че в началото я е било страх, но сега това остава на заден план за сметка на добрите впечатления. Страхът обаче не трябва да изчезва, човек винаги трябва да се пази, категорична е тя.

Организаторите на събитието отправят призив за повече толерантност, внимание и отговорност на пътя. Освен в София, днес мотосезон 2018 ще бъде официално открит в още няколко града в страната, сред които Пловдив, Казанлък, Стара Загора и други.

 

[[{"fid":"104520","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"alt":"Шествие 2018","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

https://www.youtube.com/watch?v=wKk1Yd9KoEA&feature=youtu.be

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама