Пуснаха Конър Макгрегър под парична гаранция

11:45, 07 апр 18 / Свят 25 948 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Състезателят на UFC Конър Макгрегър беше освободен срещу гаранция от 50 000 долара, след като вчера беше арестуван от полицията в Ню Йорк. Заедно със свои приятели, той беше обвинен в нападение срещу автобус, в който е трябвало да бъде конкурентът му Хабиб Нурмагомедов. Двамата са в лоши отношения и често си устройват словесни престрелки, но в последната им засечка Макгрегър „избухна“.

Ирландецът беше обявен за издирване, а полицията блокира частния му самолет. По-късно той сам се яви в полицейски участък и срещу него беше повдигнато обвинение. След съдебното заседание Конър беше пуснат от съда под гаранция. Неговият паспорт не е отнет и той ще може да се прибере в родината си и да чака там следващото заседание. Освен това, неговото движение няма да бъде следено с помощта на електронна гривна, каквито предположения имаше.

Президентът на UFC Дана Уайт разкритикува вандалската проява на Макгрегър и обясни, че тя е мотивирана от враждата му с Нурмагомедов, а конкретният повод е бил конфликтът отпреди няколко дни между Нурмагомедов и спаринг партньорът на Макгрегър Артьом Лобов, който също е бил сред участниците в нападението на превозното средство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама