В събота ще е предимно слънчево

07:15, 28 апр 18 25 538 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През нощта ще преобладава ясно време. До сутринта в отделни котловини ще се образува мъгла. Ще духа слаб източен вятър. Минималните температури ще са между 9 и 14 градуса.

В събота ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, значителна над планините и планинските райони в Западна и Централна България. Само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен, вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са от 17-19 градуса по морския бряг, до 30 градуса на места в Дунавската равнина.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но по-хладно. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Дневните температури на въздуха ще достигнат 16-19 градуса. Температурата на морската вода ще е 14-17 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще се развива предимно купеста облачност. На места в масивите от Западна България след обяд ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18 градуса, а на 2000 метра - около 11 градуса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама