Забраниха на жена да се снима в хотел, била прекалено дебела

19:40, 27 апр 18 / Любопитно 25 829 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Анна О'Брайън е известен plus size модел от Ню Йорк. За една от фотосесиите си тя избира хотел в Лас Вегас. Договаря всичко с ръководството. Когато пристига на място и се съблича по бански обаче, се оказва, че не всичко е наред. Анна е помолена от охраната да се облече, защото е много дебела и притеснява останалите посетители.

Шокирана, тя описва историята си в блога, заедно със снимка от бляскавото лоби на хотела, посочва news.com.au.

Споделя, че е правила подобни фотосесии в различни краища на смета и никой досега не е реагирал по този начин на пищните й форми.

Тя посочва, че предварително е получила разрешение да снима във всички части на хотела, чието име не споменава, с изключение на казиното, използвайки професионален фотограф.

Решила, че става дума за недоразумение, тя сменя мястото на снимките и отива в друга част на хотела. До нея обаче отново се появява бодигард, който й казва да се облече, въпреки че му показва писмото от PR отдела на мястото за настаняване.

Анна посочва, че около нея се разхожда множество жени по бански, които обаче не са с нейните размери. Тя смята, че е станала жертва на дискриминация заради начина, по който изглежда.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама