Карди Би слиза от сцената

18:20, 27 апр 18 / Любопитно 25 735 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хип-хоп сензацията Карди Би ще се лиши временно от тръпката многобройна армия от фенове да й пляска по време на концерт. Причината – певицата вече е в напреднала бременност и трябва да преустанови участията си. Тя отмени планираните по-рано свои изяви в Тексас, Флорида, участието си във фестивала „Панорама“ в Ню Йорк през юли, както и шоутата си в Норвегия и Ирландия. Последното й излизане под светлината на прожекторите, докато гушне първата си рожба, ще е този уикенд във Вашингтон. Завръщането й пък ще е в рамките на световното турне 24K Magic Tour на Бруно Марс на 7 септември в Денвър, Колорадо. „На фестивала „Броколи“ ще е последното ми участие за известно време. Искам да благодаря на феновете за проявеното от тях разбиране. Ще се завърна за турнето на Бруно Марс.“, написа в профила си в Инстаграм тя.

Припомняме, че Карди Би дебютира с наедрялото си коремче във вечерното шоу Saturday Night Live с впита бяла рокля в началото на месеца. Слуховете, че щъркелът скоро ще я посети започнаха преди месеци, но тя упорито отказваше да коментира публично щастливата новина.

Баща на бебето е годеникът на Карди Би – рапърът Киари Кендръл, по-познат на феновете като Offset. Звездната двойка крои планове за сватбена церемония от миналия октомври, когато 25-годишната красавица получи годежен пръстен по време на концерт във Филаделфия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама